Underläggstallrik/serveringsfat ca 36 cm Eklaholm Provence

799 kr
Slutsåld
Artikelnr
ZE10EPU

Material lergods. 

Diameter ca 36 cm, höjd ca 4 cm.

Undertallriken dukar du tillsammans med mat -och förrättstallrik eller med en skål. Oavsett hur din meny ser ut kan vi garantera ett vackert dukat bord. Använd även undertallriken som ett stort fat till salladen, ostbrickan eller till pizzan.

Eklaholms keramikserie Provence  kännetecknas av den gröna glasyren och servisdelarnas lätt böljande kanter likt de vajande  lavendelfälten i södra Frankrike.

I serien ingår en stor undertallrik som skapar wow-känsla till dukningen. Mat- och förrättstallrik, djup tallrik och skålar i tre användbara storlekar. Varje servisdel bär vårt signum, den karaktäristiska kronan som bottenstämpel och med texten Eklaholm som är vårt gårdsnamn med anor från 1600-talet. Det förekommer färgskiftningar och små blåsor i glasyren, vilket gör den levande och personlig. Med den rustika och handgjorda Eklaholmservisen skapar du vackra och kreativa dukningar, året runt. Har du redan en servis som du tycker om kan du mixa och matcha med utvalda gröna delar. Använd gärna servisen i både diskmaskinen och mikrovågsugnen.

Mer information
Fraktvikt0,2 kg

Mer från samma kategori