Fri frakt vid köp över 995 kr. Gäller ej möbler, smidesmöbler, mosaikbord och agadirbord.

Karl Fredrik på Eklaholm

Varmt välkomna till vår värld av blommor, växter, inredning, färg, form och saker med själ och hjärta! Ni är alltid välkomna till vår värld på Eklaholm genom att besöka vår webbutik som är öppen dygnet runt, där finner ni ett handplockat sortiment som ger mersmak och känslan av Österlen!

Eklaholm är vår gård där vi både bor och verkar, belägen längs kusten här på vackra Österlen. Här möts land och hav, här är sommaren längre än någon annanstans i Sverige, Sveriges Provence helt enkelt! Vi som bor här på gården är Petter, Karl Fredrik, hunden Hamlet och katterna Leopold och JC. Gården har historiskt sett varit ett stort jord- och lantbruk med anor från 1600-talet, den gamla kullerstensgården finns kvar än idag. Hösten 2015 köpte vi gården och omvandlade de gamla stall och ladugårdsbyggnaderna till inredningsbutik, blomsterbutik (Eklaholm Flower Bar) och trädgårdsbutik med en plantskoledel som vi kallar för Eklaholm Plantis!

Vår ambition är att inspirera till ett friare synsätt kring trädgård, blommor och inredning där det estetiska är av stor vikt men likaså kärleken till livet, allt växande och den natur vi lever i samklang med! Varmt välkomna till vår sagovärld, fylld med skönhet, blomsterglädje, livsnjutning men också blod, svett och tårar!