VÅRA TJÄNSTER

MÄSSOR, UTSTÄLLNINGAR OCH INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR

Karl Fredrik har ställt ut på mässor och byggt upp inspirationsmontar, utställningsträdgårdar och balkonger och försäljningsmontrar i egen regi och åt andra företag i över 12 års tid. Jag har även varit anlitad som konstnärlig ledare och ansvarig för utformningen av stora trädgårdsmässor. Det krävande men ack så roliga arbetssättet som mässor och monterbyggande innebär ligger mig varmt om hjärtat. Mötet mellan människor är det allra roligaste och mässans absoluta främsta styrka. En mässa eller  utställning är  likt en rar ros  något som kräver

mycket omvårdnad och en   lång tid av förberedelse för att den sedan ska kunna slå ut och öppna sina knoppar. Den hänför sina åskådare med sin kortvariga skönhet och inom kort dalar kronbladen mot marken och det är tid för att packa ihop utställningen. Jag håller kreativa föredrag och kurser på begäran, där jag visar bukettekniker och planteringsförslag. "Takdropp, snödroppar och vintergäck", "Beprövade trotjänare och rara primörer" är ett par av titlarna. Under våren hade vi äran att ordna en utställning i Orangeriet på Sofiero - "Citroner och Körsbärsblom".

MÄSSOR 2019

NORDISKA TRÄDGÅRDAR

21 - 24 MARS

ÖSTERLEN GARDEN SHOW

11 - 12 MAJ

DET GODA LIVET - HÖGANÄS

19 - 21 JULI

DEN STORA TRÄDGÅRDSFESTEN

-SOFIERO SLOTT

23 - 25 AUGUSTI

MALMÖ DEKORATIVA - KATRINETORP

20 - 22 SEPTEMBER

STYLING, FLORISTUPPDRAG OCH TRÄDGÅRDSARKITEKTUR

Karl Fredriks Blomsterkreationer är den del av företaget som utför floristiska arbeten såväl som hjälper till med trädgårdsdesign och ger förslag på växtkompositioner. Självklart levererar vi också högkvalitativa växter som vi handplockar direkt från odlarna. Vill ni ha hjälp med blommor och inredning till bröllopet eller den stora festen så finns vi till för er. Vi utför arbeten åt både privatpersoner och företag,  tillsammans med våra sammarbetspartners skräddarsyr vi den lösning som passar era önskemål bäst.

 Välkomna att höra av er till oss! Vi gör kostnadsfria hembesök och lämnar gärna offert vid förfrågan.  Bland våra många nöjda kunder kan Kumla Slott nämnas. Under våren 2018 fick vi äran att göra blomsterarrangemangen tll FN:s säkerhetsråds sammanträde på Dag Hammarskjölds Backåkra på Österlen.

Eklaholm Hagestad Radby

Österlenvägen 1081

27177 Löderup

0411-211 430

info@karlfredrik.se

karlfredrik123 i Löderup, Skåne län, SE på Houzz

Sida designad av Lin:KA