TELEFON: 0411-211430

MAIL: info@karlfredrik.se

Eklaholm Hagestad Radby

Österlenvägen 1081

271 77 LÖDERUP

OM KARL FREDRIK PÅ EKLAHOLM

Idag bor och verkar jag på gården Eklaholm som ligger i Hagestad Radby på Österlen tillsammans med min sambo Petter. Intresset för blommor och trädgård fick jag redan som barn under uppväxten i Örebro. Både på min mors och fars sida finns det i generationer tillbaka ett genuint intresse för trädgårdsodling, man kan till och med hitta en slottsträdgårdsmästare bland mina förfäder. Efter min gymnasiala utbildning studerade jag i två år på en kvalificerad yrkesutbildning till florist vid Floristutbildarna i Västerås. Sedan dess har jag bland annat arbetat som florist för Norska Kungahuset, varit delaktig i arrangemangen till Nobels Fredspris, drivit flera inredningsbutiker i Mälardalsområdet och arrangerat flertalet trädgårdsmässor och utställningar. Jag var en av floristerna bakom utställningen "Kungliga brudbuketter genom tiderna" i orangeriet på Ulriksdals Slottsträdgård. Några av mina kunder har varit: Ernst Kirchsteiger, Petter Stordalen och redan nämnda Norska kungahuset. 2014 flyttade jag ner till Skåne för att förverkliga drömmen att utbilda mig till Landskapsarkitekt vid Sveriges Lantbruksuniversitet, Alnarp. Under 2015 vann jag Guldmedalj, utmärkelsen Best in Show samt fick mottaga Publikens Pris med min balkongutställning på Malmö Garden Show "Balkongliv för livsnjutaren".

Det är nu med stor glädje som jag har öppnat min egna butik och konstgalleri, Karl Fredrik på Eklaholm, här på vår gård Eklaholm på Österlen. Varmt välkomna till vår gård önskar jag, min sambo och våra djur!

 

Här på hemsidan kan ni läsa mer om alla spännande projekt. Gilla vår Facebooksida Karl Fredrik på Eklaholm och följ oss på Instagram på karlfredrik.se för att få ta del av alla nyheter!

HITTA TILL EKLAHOLM

KONTAKTA OSS

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss via telefon och mail. Det går även bra att skriva ett meddelande här! 

Vill du besöka vår butik och galleri, se kartan här nedan eller kontakta oss för att få en vägbeskrivning från just där du bor. Har du kanske funderingar kring sortimentet i butiken, eller frågor kring aktuella eller kommande utställningar i galleriet? Är du konstnär och vill ställa ut hos oss? Tveka inte att kontakta oss! Vi söker alltid producenter med lokala delikatesser till butiken, så är du producent eller leverantör - varmt välkommen att kontakta oss. 

 
 
 
 

Eklaholm Hagestad Radby

Österlenvägen 1081

27177 Löderup

0411-211 430

info@karlfredrik.se

karlfredrik123 i Löderup, Skåne län, SE på Houzz

Sida designad av Lin:KA