Djup tallrik/pastatallrik ca 22 cm Eklaholm Provence

359 kr
Slutsåld
Artikelnr
ZE10EPD

Material lergods.

Diameter ca 22 cm, höjd ca 4,5 cm.

Den djupa tallriken har en vågig bred kant som tillsammans med den underbara gröna nyansen ger en personlig och unik touch till dukningen. Gör som i Italien och servera pasta i den djupa tallriken. Även en ceasarsallad eller en efterrätt passar fint.

Eklaholms keramikserie Provence  kännetecknas av den gröna glasyren och servisdelarnas lätt böljande kanter likt de vajande lavendelfälten i södra Frankrike.

I serien ingår en stor undertallrik som skapar wow-känsla till dukningen. Mat- och förrättstallrik, djup tallrik och skålar i tre användbara storlekar. Varje servisdel bär vårt signum, den karaktäristiska kronan som bottenstämpel och med texten Eklaholm som är vårt gårdsnamn med anor från 1600-talet. Det förekommer färgskiftningar och små blåsor i glasyren, vilket gör den levande och personlig. Med den rustika och handgjorda Eklaholmservisen skapar du vackra och kreativa dukningar, året runt. Har du redan en servis som du tycker om kan du mixa och matcha med utvalda gröna delar. Använd gärna servisen i både diskmaskinen och mikrovågsugnen.

Mer information
Fraktvikt0,2 kg

Mer från samma kategori