____________

ÖPPET-TIDER PÅ EKLAHOLM:

Stängt för säsongen

Säsongsöppning och stort 2-årskalas

fredag 16/3 - söndag 18/3 2018

____________

 

industriella charmen som byggnaderna bjuder på tillsammans med handplockade produkter vill vi skapa en stämning och inspiration som ger köpglädje. Vår vision är att du som kund ska få uppleva dofterna, färgerna, materialen och den känsla som finns här på Eklaholm. Med historiens vingslag, antikviteter handplockade från Franska Rivieran, blommor och växter från de bästa odlarna i närområdet och ett konstgalleri vill vi önska dig, din familj och dina vänner hjärtligt välkomna. Tveka inte att höra av er om ni undrar över något. Följ oss gärna på Facebook på Karl Fredrik på Eklaholm och Instagram karlfredrik.se!

BUTIKEN

Varmt välkomna till vår butik Karl Fredrik på Eklaholm och vårt konstgalleri som ligger i direkt anslutning till butiken. På en yta av 380 kvadratmeter kan du njuta av inredning, konst och blommor till såväl hemmet som trädgården. Lokalerna är varsamt renoverade häst och grisstall vars historia sträcker sig tillbaka till 1800-talet. Eklaholms anor sträcker sig dock ända tillbaka till 1600-talet. Gården ligger i byn Hagestad mellan Ystad och Simrishamn, med direkt närhet till Havet och Sveriges vackraste stränder. Hagestad är Europas längsta radby och väl värt ett besök, inte minst på grund av dess charm och många olika verksamheter. Med den lantliga och

vikt av 45kg/löpmeter och varje inviduell krok är anpassad för en vikt av 15kg.

 

Är du intresserad av att ställa ut som konstnär i vårt galleri, kontakta oss gärna för mer information. Vi söker främst konstnärer som ställer ut alster med anknytning till växter, trädgård och landskapskonst. Vi är dock öppna för alla typer av konst, material och tar gärna emot förslag, från lokala som såväl långväga konstnärer.

GALLERIET

I direkt anslutning till butiken hittar ni vårt konstgalleri på en yta av cirka 120 kvadratmeter och 36 löpmeter gallerivägg. Med 10 stora välvda, tegelkantade fönster är det gott ljusinsläpp i lokalen. Innertaket har en beklädnad med industriell plåt, stålbalkar och stålpelare bär upp konstruktionen och golvet är ett rått obehandlat betonggolv. Takhöjden är cirka 240cm och i mitten av galleriet har vi sparat de gamla foderrännorna för att bevara en viktig känsla av byggnadens historia. Längs de vitputsade väggarna sitter galleriskenor som klarar av en

AKTUELLA UTSTÄLLNINGAR

VÅREN 2018

Eklaholm butik & Galleri öppnar åter fredag 16 mars 2018, och snart presenteras vårens utställningar som kommer pryda galleriet!

HITTA TILL EKLAHOLM

Sida designad av Lin:KA

Eklaholm Hagestad

Österlenvägen 1081

27177 Löderup

0706168831

info@karlfredrik.se

karlfredrik123 i Löderup, Skåne län, SE på Houzz